EPiServer Community + Microsoft Search Server Express 2008?

Vote:
 

Hi! We are trying to set up an intranet Relate+ site with Microsoft Search Server Express 2008.  We are using integrated security (AD). When crawling the site we recive quite a few errors in the crawling log, most of them are timeout errors. This also causes the entire site to freeze, and then throw this error:

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding.

When looking in the event log of the server (both used for the site and the search) there are a few errors (see below). These errors only appears when crawling the site. Any ideas?It appears that the GetUserByUserName is causing the warnings:

 

Event code: 3005
Event message: An unhandled exception has occurred.
Event time: 2009-09-30 10:24:30
Event time (UTC): 2009-09-30 08:24:30
Event ID: 28dbce64d11c421090ee674115bc9085
Event sequence: 147
Event occurrence: 20
Event detail code: 0

Application information:
Application domain: /LM/W3SVC/116754499/root-1-128987719987162360
Trust level: Full
Application Virtual Path: /
Application Path: C:\EPiServer\Sites\xxxxxx.Internal.Test\
Machine name: xxxxxx

Process information:
Process ID: 10964
Process name: w3wp.exe
Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

Exception information:
Exception type: TargetInvocationException
Exception message: Exception has been thrown by the target of an invocation.

Request information:
Request URL: http://xxxxxxx:17000/Templates/xxxxx/Pages/Page.aspx?id=524&epslanguage=sv
Request path: /Templates/xxxxxx/Pages/Page.aspx
User host address: 111.4116.110.1611
User: XXXX\anlj21
Is authenticated: True
Authentication Type: Negotiate
Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

Thread information:
Thread ID: 30
Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE
Is impersonating: False
Stack trace: at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, Signature sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)
at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks)
at System.Delegate.DynamicInvokeImpl(Object[] args)
at EPiServer.Common.Cache.CacheHandler.GetCachedObjectImplementation(Delegate cacheObjectGetter, Object[] getterArgs, Nullable`1 cacheTimeSpan, NotFoundInCacheAnnouncer notFoundInCacheAnnouncer, String[] key)
at EPiServer.Common.Cache.CacheHandler.GetCachedObject(Delegate cacheObjectGetter, Object[] getterArgs, String[] key)
at EPiServer.Common.Security.Internal.SecurityHandler.GetUser(Int32 userId, Boolean loadAll)
at EPiServer.Common.Security.Internal.SecurityHandler.GetUser(Int32 userId)
at EPiServer.Common.Security.Internal.Data.SecurityFactory.GetUserByUserName(String userName, SecurityHandler securityHandler)
 

 

Thanks

Erik Lidälv

#33030
Sep 30, 2009 10:37
Vote:
 

Which version is this happening on?

Is this with the latest version (Relate+ 1 SP1, which has Community 3.2 SP1) or the older version?

 

#33137
Oct 02, 2009 16:31
Vote:
 

Hi! Yes, we are using the latest version of relate+ with EPiCommunity 3.2 SP1. We haven't installed this hotfix though (Hotfix 1 - EPiServer Community 3.2 SP1).

So far we haven't used much of the functionality in relate+. It's more of a standard episerver intranet site along with users with mypages. Is there some base class we are missing to initialize maybe, except for the usual PageBase and UserControlBase?

Erik

#33178
Oct 05, 2009 9:09
Vote:
 
We have (temporarily?) solved this issue by adding a crawling rule to Search Server, allowing it to crawl only one page at the time. It seems that the EPiServer site gets overloaded when crawled. Does anyone have similar problems?

Erik

#33772
Oct 20, 2009 10:36
Vote:
 

We've the same issue, but we're using the search engine Fast

#39297
Edited, May 10, 2010 8:49
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Legacy add-ons forum to open new discussions.