Delpoyment to test server

Vote:
 
Hej! I have tried to deploy a site for testing to a Windows 2003 Server and have run into some problems. Is there a guide somewhere how to do it? Build: 281 * Server is prepared with IIS6 and .NET 3.0. SkipVerification has been executed. * I copied the whole folder to the server and created an IIS site pointing to it. * To simplify testing file security was changed to include everyone. * Web.config was updated:
#15655
Mar 25, 2008 18:58
Vote:
 
The Link-problem is probably because you need to add "*"-mapping to your web site. In the ISS, go into the Configuration. Add "*" as a file extention and map it to "c:\Windows\Microsoft.NETFramework\v2.0.50727\aspnet_isapi.dll". Uncheck the box "Check that file exists" and save the new mapping. Note! There is a bug in the IIS-interface that makes it hard to activate the "OK"-button. You need to tab around a little bit in the interface to be able to save the new mapping. Regarding the security problem there could be several problems, hard to identify based on the information provided. One recommendation to get around this, is though to add a new user to the SQL Membership Provider within the ASP.NET environment (or inside admin mode of EPiServer), before you move the database to your IIS-installtion. Give the new user access to the Administrators and WebAdmins-groups. You could also temporarily try to give all users access to the UI folders, changing the settings in the web.config-file (remove ).
#16068
Mar 25, 2008 19:07
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Episerver CMS 7 and earlier versions forum to open new discussions.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.