Blog

Vote:
 

Hi

I've installed a clean new version of EPiServer CMS 5 R2 sp1, with public and demo templates. 

When I go to the Team Blog created for me under Examples and Collaborate, and try to create a new personal blog, the Tags and Dates pages are not created for me. 

First thing I did was check the Global.asax.cs file, but there was nothing there for the blog. Anyone know where the logic for creating those two pages is when creating a new personal blog?

Thanks for your help!

Frederik

#31054
Jul 01, 2009 12:22
Vote:
 

The event listeners are implemented in the EPiServer.Blog.dll assembly if I'm not mistaken. The event handlers create Tag and Date folders I believe. I think this happens when you publish your first blog post.

Maybe I'm misunderstanding the problem?

#31059
Jul 01, 2009 13:10
Vote:
 

Hi!

Thanks for that! The HttpModule diden't get registered in the web.config file.

Had to add:

<add name="BlogEventHandlers" type="EPiServer.Blog.EventHandlers, EPiServer.Blog" />

#31062
Jul 01, 2009 13:28
Vote:
 
Great! Glad I could help!
#31063
Jul 01, 2009 13:29
Vote:
 

Hi...

I am also facing this error. and I ahve also added this line in web.config but I am using IIS 7 so its not working. it gives error related to httpModules and httpHandlers, When i am adding this two tags its gives error like This application defines configuration in the system.web/httpModules section. HTTP Error 500.22 - Internal Server Error An ASP.NET setting has been detected that does not apply in Integrated managed pipeline mode.

Anyone know what i have to do to resolve this error.

Thanks in advance,

#35087
Nov 27, 2009 13:32
Vote:
 

Hi

If you're running Integrated managed pipeline mode, add it under the system.webServer section in your web.config file:

<add name="BlogEventHandlers" type="EPiServer.Blog.EventHandlers, EPiServer.Blog" />

 

The system.web section is for IIS 6 and below, and when running in classic mode.

#35088
Edited, Nov 27, 2009 13:37
Vote:
 

Thanks Fred,

I tried same but its a IIS-7. Can anyone have idea for IIS-7 related configuration.

Thanks.

#35089
Nov 27, 2009 13:44
Vote:
 

If you're using CMS 5 R2 or later, just use the deployment center to install a new site, then do a compare between the two web.config files. You can also read this tech-note: Changes Between IIS6 and IIS7.

#35090
Nov 27, 2009 13:49
Vote:
 

Thanks Fred..

It works fine..

#35092
Nov 27, 2009 14:07
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Episerver CMS 7 and earlier versions forum to open new discussions.