Navigation - The page cannot be found

Vote:
 



The problem:

I've moved an EPiServer web from my developer machine (Vista, VS2008) to a staging server (Win2003, IIS6). I've configured the IIS on the staging server and updated all of the web.config settings to correspond with the servers IIS web setting.

The web solution appears to load correctly and the mainpage is displayed exactly as it should (the same as my dev. machine).  However when I press any of the navigational tabs (menu) which redirects to typically solution.name\no\about-us i've get the standard " The page cannot be found " error (404).  I also have a link to change the language to english, the same error occures here.

What have I done wrong?  I guess it has to do with the settings in web.config or some settings related to the friendly URL rewriter.

I am rather new to EPiServer, so please have me excused if this is sort of a "no-brainer".

 

#22260
Jul 31, 2008 13:03
Vote:
 

Hi, check this article to see if it helps you.

http://world.episerver.com/Articles/Items/Deploying-from-Development-to-Public-Site/
#22261
Jul 31, 2008 13:40
Vote:
 
Thank you!
I will look into the article.
#22265
Jul 31, 2008 14:54
Vote:
 

Additional information.

The source code is exactly the same on both solutions.

They have identical connectionstrings hence use the same database instance

The solution uses an exact copy of the VPP folder (Globals, PageFiles, Documents)

#22266
Jul 31, 2008 15:02
Vote:
 

Solution:

 By searching around a bit I found the following solution to my problem:

http://labs.episerver.com/en/Blogs/Ted-Nyberg/Dates/112276/6/When-the-edit-interface-works-but-all-pages-return-404/

Thank you Mr. Nyberg.

#22452
Aug 05, 2008 15:17