Problem with guid link to page files

Vote:
 

Hi!

I have a page where I use "page files". Added files and folders are automatically listed using a method... And of course clicking on a link gives you the option of downloading a file. The whole thing works great here at home but when I tried to implement the same solution at work I ran into some problems with the links. The list looks fine but the actual links refer to a guid instead of the correct url. So clicking on a link to download the file does not work. Seems like it could be an issue with web.config or something but I think the config is alright. I'm thankful for any advice...

#65432
Jan 29, 2013 22:49
Vote:
 

Hi,


My guess is your html is invalid and this causes the url rewriter to not work properly. E.g. your not rendering a valid link-element, maybe misspelled the href-attribute.

Other causes can be deleted files or not configured the url rewriter correctly in episerver.config.

#65433
Jan 30, 2013 0:55
Vote:
 

Okey, thanks... Shall have a closer look. The fact that I use cms 6R2 at home and cms 5R2 at work shouldnt be a problem as far as I know... Right? I was thinking there could be a problem with rights (files and dir) on the developmen server I'm using... The files show up just fine in file manager (episerver) and I get no warning/error trying to save... So at the same time it seems in order. I guess the actual listing depends on whats in the database and the guid is tied to a pointer to the actual files? So in theory the database can be "right" but the pointers or files/folders could be "wrong" (absent) locally...

#65434
Jan 30, 2013 7:07