Exception when click on a SQL user in admin mode after upgrading to CMS 7

Vote:
 

Wonder if anyone faced same issue and some one have a solution for this.

Almost done with upgrading a CMS 6 R2 website to CMS 7, just one last issue. The website is using Multiplexing membership/role provider, in the admin mode, clicking on a SQL user, pops an yellow page with NullReferenceException. Stack trace as below.

No issue when click on a windows user and no issue when using only either SQL or windows role/membership providers.

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
   EPiServer.Security.ProviderFacade.GetDefaultRoleProviderName(String membershipProviderName) +136
   EPiServer.UI.Edit.UserMembership.EnableFields() +453
   EPiServer.UI.Edit.UserMembership.OnLoad(EventArgs e) +1168
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +70
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +189
   System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3177

 

#65030
Jan 17, 2013 22:10
Vote:
 

This issue is resolved. My bad, I had some spelling mistake in the word SQLMembershipProvider in web.config membership configuraton part. When I corrected, it was all good.

#65650
Edited, Feb 04, 2013 21:56
This topic was created over six months ago and has been resolved. If you have a similar question, please create a new topic and refer to this one.