Start publish has strange behaviour, bug?

Vote:
 
Hi We use EPi Enterprise 4.50. When in edit mode, an existing page has "Start publish" set to a date "2005-03-23". It is visible on the site and all is ok. And there is no "Stop publish" date set. But, when I change the Start Publish date to another date, for example to yesterday´s date (2005-09-18), then the page is not visible at all on my site: but it has a timer in the page tree, in edit mode, saying "The page is visible 2005-09-18 06:00:00". And it still has no "Stop publish" date set? It seems like the page is only valid during that only second: "2005-09-18 06:00:00"? What is the problem? When I first created the page, it got the Start Publish date set automatically. Then I have saved the page lots of time, but the behaviour above has never happened. Perhaps because those sessions I have never changed the "Start Publish"? Another strange thing: when I started to solve this issue I ran into this: If I directly, in SQL Server, set all date properties for a page: update tblpage set created = '2005-09-18', changed = '2005-09-18', saved = '2005-09-18', startpublish = '2005-09-18' where pkid=163 (for the page id 163) Then in edit mode >> I open the page for edit >> Make sures that Start Publish and Created are 2005-09-18 >> just saves the page >> the value for Saved in the database table is overwritten with the old value "2005-03-23"?? Where do this value come from? I replaced the Saved date directly in db before opening the page in edit mode, and saving it? Regards Mats Norgren
#12369
Mar 25, 2008 18:34
Vote:
 
Found solution. The server clock was not adjusted.
#14135
Mar 25, 2008 18:44