Try our conversational search powered by Generative AI!

Sortering av formulärdata

Vote:
 
Jag har ett problem med sortering av formulärdata. Vi kör version 4.2 och använder standardforumlärmallen. Problemet uppstår när vi vill använda oss av "visa statistik på sidmallen". Det verkar som om resultatet sorteras efter hur den första som svarat har svarat. Ex Ett formulär med två textfält, i fält 1 ska namn matas in och i fält 2 adress. Om den första som fyller fältet heter Kalle och adressen är Allégatan så visar resultatet adressen först och namnet sist. (Ett konstigt exempel men jag använder detta för att förtydliga problemet). Finns det något sätt att bestämma att resultatet ska presenteras i samma ordning som det är skapat? Dvs namn först och adress sist? M.V.H Anna
#12082
May 28, 2004 15:17
Vote:
 
Dette er en kjent gammelt problem med EPiServer 4.2x. Skal være fikset i EPiServer 4.30, der kommer alltid feltene ut i samme rekkefølge (selv om du vel ikke kan bestemme den selv, har ikke testet så nøye).
#13616
Jun 01, 2004 8:26
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.