Weird problem in Manage Recipients

Vote:
 

I've noticed a weird thing in the Manage Recipients section. If I use the headlines to order the list of recipientscontainers it all seems to work ok but if I after sorting clicks for exampel to show the recipients in the list I get the list from the list that was in that position on the unsorted list.

To clarify this a little more, say I have to listA & listB. Unsorted listA comes first. If I click to sort by date so that listB is first and then clicks to export listB recipients I would get listA recipients instead, same goes for invalid records although hovering this icons gives me the right amount but then the file contains a diffrent amount of invalid records (listA)

Is this an error that someone can reproduce or has experienced?

#31119
Jul 03, 2009 12:00
Vote:
 

btw using EpiServerMail 4.4, database migrated from EPiServerMail 4.3

and just discovered that paging in the list produces the same thing

#31120
Edited, Jul 03, 2009 12:01
Vote:
 

What you describe sounds like really strange behaviour. Provided that it's reproducible it would seem to be a bug.

 

Thank you for reporting this, we are looking into it!

 

You may also want to open a case with Support directly for matters like this,

http://world.episerver.com/en/Support/Register-Support-Incident/

 

#31390
Edited, Jul 27, 2009 9:33
Vote:
 
This issue has been confirmed, the fix will be part of the next update.
#31459
Jul 31, 2009 11:21
Vote:
 

Hi Hakan,

Do you have any updates on this issue or at least some approximate date when you will be releasing the next version of EpiMail?

 

Thank you.

#31748
Aug 11, 2009 10:58
Vote:
 
I do not have any solid date at this point, but I do believe a fix will be made available as part of a hotfix for 4.4 SP1 in the relatively near future.
#31873
Aug 13, 2009 11:40
Vote:
 

Just a quick update, a fix for this was included in Mail 4.4 SP1 Hotfix 1 which was released some time ago.

 

 http://world.episerver.com/Download/Items/Hotfixes/EPiServer-Mail/Hotfix-1---EPiServer-Mail-44-SP1/

#32876
Sep 22, 2009 14:12
Vote:
 

Hi Hakan,

We have already updated to that version and it works fine. Thank you for the update though.

#32899
Sep 23, 2009 9:29
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Legacy add-ons forum to open new discussions.