problem with VirtualPathNativeProvider and MS Indexing Server

Marek Blotny
Member since: 2007
 

Hello,

I'm having a problem VirtualPathNativeProvider and MS Indexing Server -- search doesn't work.

Here is my configuration:

<add showInFileManager="true" virtualName="Global Files" virtualPath="~/Globals/" bypassAccessCheck="false" indexingServiceCatalog="FV" physicalPath="C:\Files\VPP\Globals" name="SiteGlobalFiles" type="EPiServer.Web.Hosting.VirtualPathNativeProvider,EPiServer" />

I have MS Indexing Server configured, there is a FV catalog with proper folder added and indexed. With MS Indexing Server's UI I can find random strings from the files, so I assume that this part works.

In EPiServer, search doesn't work in File Manager, also SearchDataSource control doesn't return any results.

Can someone help me figuring out what is wrong?

--
Cheers,
Marek

#27715
Feb 09, 2009 10:16
 
#27720
Feb 09, 2009 11:05
Marek Blotny
Member since: 2007
 
well, all files are indexed, I can find them with MS Indexing Server's UI. On the Indexing Server main page I can see that status of my catalog is 'active'
#27742
Feb 09, 2009 11:34
Adam Najmanowicz
Member since: 2006
 
I have had the very same problem some time ago, so far no luck :( I would very much appreciate hearing what to do and how to make the native VPP  fully functional.
#27805
Feb 09, 2009 12:01
mattias.liljenzin
Member since: 2008
 

Any solution yet to this problem?

#34957
Nov 23, 2009 10:51
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Episerver CMS 7 and earlier versions forum to open new discussions.