Many open UDP ports

 

Is it normal to have thousand of open UDP ports on a high trafficated website when you are using the RemoteEventListner (for chache handling)?
It seems like the ports remains until the next application pool recycling.

#27221
Jan 21, 2009 13:31
 
#27222
Jan 21, 2009 13:35
Nicklas Israelsson
Member since: 2007
 

Hello,

Are you running CMS 5 SP2 by any chance? There is this known issue there:

#10566 EPiServer Events System consumes all UDP ports after is has been running for several hours

This issue is fixed in SP3 and later.

#27224
Jan 21, 2009 14:35
 

I am running CMS 5 SP1 (5.1.422.122), so upgrading to SP3 will fix it?

#27226
Jan 21, 2009 14:50
Nicklas Israelsson
Member since: 2007
 

The bug was found in SP2 but it's entirely possible that it was existing in SP1 aswell.

I can't say for sure if upgrading to SP3 will fix it but I would try upgrading and test if that helps resolve the issue.

#27228
Jan 21, 2009 15:09
 
Thank you, I will upgrade to SP3.
#27229
Jan 21, 2009 15:11
 
Will an upgrade to SP3 affect my database or does it only affect the EPiServer files within the webroot?
#27267
Jan 22, 2009 12:20
Nicklas Israelsson
Member since: 2007
 

There are no changes made to the database when upgrading from SP2 to SP3. But since you're using SP1 you're going to have to upgrade the database as well.

#27271
Jan 22, 2009 13:40
 

The UDP problem is gone after upgrading to CMS 5 SP3 so I'll guess the UDP bug exists in SP1 aswell.

#27406
Jan 29, 2009 9:57
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Episerver CMS 7 and earlier versions forum to open new discussions.