Provider error when creating new user in RC3

Vote:
 
Hi, When I try to create a new user in the Admin mode of RC3 I get the following error: Unexpected Provider error at EPiServer.Security.WindowsMembershipProvider.UpdateUser(MembershipUser user) at System.Web.Security.MembershipUser.Update() at System.Web.Security.Membership.UpdateUser(MembershipUser user) at EPiServer.UI.Edit.UserMembership.SaveMembershipUser() at EPiServer.UI.Edit.UserMembership.SaveButton_Click(Object sender, EventArgs e) Any suggestions? /Reine
#15705
Mar 25, 2008 19:07
Vote:
 
Hi, I have made an attempt to simulate this error assuming that you are using either SqlServerRoleProvider and SqlServerMembershipProvider or Multiplexing Role and Membership Providers with provider1 as SQLServer Providers. However, I found it working here in RC3 release. Please provide more information on what providers were you using when you get the error. Best Regards, LN
#16183
Mar 25, 2008 19:08
Vote:
 
The problem is when you have Multiplexing provider and try to create a user with a same name that exists in provider2 in web.config (For most cases WindowsProvider). The error is in code and how we created new users. This is fixed in next version of EPiServer CMS 5.
#16184
Mar 25, 2008 19:08
This thread is locked and should be used for reference only. Please use the Episerver CMS 7 and earlier versions forum to open new discussions.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.