Form Steps, gives 500 (Internal Server Error) when clicking on Next step button

Vote:
 

Using Episerver.Forms 4.11.0.0 and Episerver 11.9.1.0.

I have created a form with steps. When clicking on Next step i throws a 500 (Internal Server Error) in Chrome/Console.

Any idéas? 
With grateful regards,
Johan

#205644
Jul 18, 2019 10:48
Vote:
 

I try to post the Img here istead...

#205647
Edited, Jul 18, 2019 11:05
Vote:
 

Does it happen on your local machine? Could you check the details of error 500 to find the reason?

#205675
Jul 19, 2019 4:11
Vote:
 

Can you show error in log your file ?

#205677
Jul 19, 2019 5:19
Vote:
 

This is what the IIS log file shows:

2019-07-19 06:55:19 10.209.39.91 POST /EPiServer.Forms/DataSubmit/Submit - 80 johan.bjorck+ Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64)+AppleWebKit/537.36+(KHTML,+like+Gecko)+Chrome/75.0.3770.142+Safari/537.36 http://xyz.se/supportsidor/test/test-formular-steg/ 500 0 0 510

The error appears both local and in production environment and only when using Form Steps. The event viwer shows no errors.

Any recommendations how to proceed with the troubleshooting? 

#205678
Jul 19, 2019 9:14
Vote:
 

If you can see the error on local, please use chrome dev tool to see the detail of error 500. It should be an exception, and we can get a clue.

#205679
Jul 19, 2019 9:16
Vote:
 

See img below:

#205681
Jul 19, 2019 9:33
Vote:
 

I mean you should use the network tab on the dev tool, click on the request which is error 500. It will be show detail of the error. If not please add the config:

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
</configuration>
#205682
Jul 19, 2019 9:37
Vote:
 

 Ok. Thanks. 

#205684
Jul 19, 2019 9:55
Vote:
 

That information is not my expect. Please try to config 

<customErrors mode="Off"/>

Or fire a support case we can look into the problem for you.

#205685
Jul 19, 2019 9:58
Johan Björck - Jul 19, 2019 11:07
Thanks.
This topic was created over six months ago and has been resolved. If you have a similar question, please create a new topic and refer to this one.
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.