Missing Edit-tab

Vote:
 
Yesterday i ran into an unexpected problem. When changing .NET version on one of our EPiServer websites from 1.1 to 2.0, the Edit-tab disappeared. I never had this problem before on any other site. I understand that is some kind of security issue, probably the executing user lacks of permission on some assembly? The thing is, i have another website on the same server running the same EPi versio0n on .NET 2.0 without this issue... any ideas? Both websites are developed from scratch without any sample-template code or content.
#17745
Mar 25, 2008 19:41
Vote:
 
This just happend to me as well, while deploying a site to the production server... Only thing I've found around the Internet, is that it has something to do with permissions, however not real solution. Can anyone help?
#18565
Mar 25, 2008 19:44
Vote:
 
Same problem here. This hapened in CMS5 after we tested MS AjaxControl Toolkit on the site.
#18566
Mar 25, 2008 19:44
Vote:
 
Sorry, EPi 4.62, many projects right now =)
#18567
Mar 25, 2008 19:44
Vote:
 

Anyone discovered why the Edit tab is missing?

We have just upgraded the solution from 4.5 to 4.61 and the edit tab is missing when we test the solution in the test environment.

The tab is showing in the development environment. 
Weird Undecided

#20304
May 26, 2008 15:13
Vote:
 

Hi.

Those tabs are plugins that we read from the Bin catalog by reflection. And apperantly EPiServer is not able to read them. I guess there is a problem with ntfs access rights on that folder or the file which I think is episerver.codebehind.dll.

Also could check the event log for errors and possible episerver logging will give some hints too.

 

#20322
May 27, 2008 10:24
Vote:
 

Hi I am having the same problem. Anyone found a solution?

I think the problem is caused by a stricter security model in Windows Server 2008 than previous versions.

I am thinking that using the Web Platform Installer could be an idea to try out maybe?

Sincerely
Svein Terje Gaup

 

#39308
May 10, 2010 13:44
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.