Link tool

Vote:
 
I´m having problem with the link tool in EPi 4.50. I created an episerver solution in 4.41. On a template I used the property type "URL to page/external adress" where the user could create a link to an internal page using the link tool. After upgrading to 4.50 and using the new link tool this is not possible. In the link tool the options "Page on this Web site" and "Bookmark on this page" are disabled and only "Page on another Web site" is enabled. When I use the link tool to add links in a "long string"-field (edit field) all three options are enabled. It´s only when using the property "URL to page/external adress" this problem occurs. Is this "by design" or have I forgotten some settings when upgrading?
#17416
Mar 25, 2008 19:33
Vote:
 
Hi! When redesigning the link tool for the 4.50 release, we were assuming that this property would not be used for internal pages. But we've heard from several customers that are having the same problem that you're describing, since they too are using the property for both internal pages and other url's. So we'll fix this for the next release, the bug is already in our issue database. Best regards, Sarah Larsson
#18172
Mar 25, 2008 19:43
Vote:
 
Hello Here is a faq that includes a workaround to the problem. http://www.episerver.com/templates/faq____4899.aspx
#18173
Mar 25, 2008 19:43
Vote:
 

That link is broken

#74706
Sep 05, 2013 10:09
* You are NOT allowed to include any hyperlinks in the post because your account hasn't associated to your company. User profile should be updated.