Media Gadget Interface Problem in Chrome

Vote:
 

In Chrome, I have a weird issue in the Media gadget.  See the image below -- that dropdown is next to a file (on the right end of the row for a file).  It's giving me "New Folder" and "Upload Files."  This is wrong -- it should give me "Edit," "Cut," "Copy," etc. 

This works in Internet Explorer.  And it works for everyone else in Chrome.  It's just my Chrome.  The end result is that I have to switch to IE to edit media (because I have no way to get to that screen).

I have "Reset Views" (via My Settings in the interface).

I have forced a browser refresh (CTRL-F5).

I have disabled all Chrome extensions.

I have run CacheKiller and removed all client-side caching from Chrome.

Chrome is v38, which a release behind, but still only 3-4 months old.

Remember -- it can't be an EPiServer permissions, configuration, or server-side error, because it works for me (the same user, page, etc.) in IE.  It simply has to be a client-side browser issue.

#114633
Dec 16, 2014 16:54
Vote:
 
<p>To further confirm that it's just MY Chrome, I changed my password and had someone else login as me.</p> <p>Works fine for them.</p> <p>It is literally just&nbsp;<em>my</em> Chrome.</p>
#114634
Dec 16, 2014 17:21
Vote:
 
<p>Reinstalling Chrome fixed it. &nbsp;It think it was a combination of have Chrome Canary installed and having my Google Updater broken. Correcting both fixed the problem.</p>
#114636
Dec 16, 2014 17:37
This topic was created over six months ago and has been resolved. If you have a similar question, please create a new topic and refer to this one.