NuGet package EPiServer.Logging.Log4Net.2.2.0-pre-000019 Install.ps1 is using wrong libPath value

Vote:
 

Hi, the EPiServer.Logging.Log4Net.2.2.0-pre-000019 fails to set binding redirects.

Steps:

  • create Episerver MVC Alloy site using VS Extension, target framework 4.7
  • update NuGet packages to the pre-release (currently the update 186, Pre-release packages for Episerver CMS 11.1)
  • EPiServer.Logging.Log4Net.2.2.0-pre-000019 package creates error:
Executing script file 'X:\[MY-PATH-TO-PROJECT]\packages\EPiServer.Logging.Log4Net.2.2.0-pre-000019\tools\Install.ps1'...
get-childItem : Cannot find path 'X:\[MY-PATH-TO-PROJECT]\packages\EPiServer.Logging.Log4Net.2.2.0-pre-000019\lib\net45' because it does not exist.
At X:\[MY-PATH-TO-PROJECT]\packages\EPiServer.Logging.Log4Net.2.2.0-pre-000019\tools\Install.ps1:124 char:1
+ get-childItem "$libPath\*.dll" | % { AddOrUpdateBindingRedirect $_  $ ...
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo          : ObjectNotFound: (X:\[MY-PATH-TO-PROJECT]\...00019\lib\net45:String) [Get-ChildItem], ItemNotFound 
   Exception
    + FullyQualifiedErrorId : PathNotFound,Microsoft.PowerShell.Commands.GetChildItemCommand
 
Successfully installed 'EPiServer.Logging.Log4Net 2.2.0-pre-000019' to Website

The package lib-folder has only folder net461 and the Install.ps1 file has hardcoded:

$libPath = join-path $installPath "lib\net45"
#184808
Nov 05, 2017 9:16
Vote:
 

Thanks for reporting! I have created bug report CMS-8985 for it.

#184809
Nov 05, 2017 13:37
This topic was created over six months ago and has been resolved. If you have a similar question, please create a new topic and refer to this one.