Cannot resolve dependencies for the following module(s) EPiServer.Find.UI.FindInitializationModule

Vote:
 

Deployed EPiServer 8 site with EPiServer Find to Azure using MSDeploy.

Doesn't work and the only information I can find from Azure is event log data containing the following stack trace:

Exception has been thrown by the target of an invocation.
at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandleInternal& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache, StackCrawlMark& stackMark)
at System.RuntimeType.CreateInstanceDefaultCtor(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache, StackCrawlMark& stackMark)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes, StackCrawlMark& stackMark)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture)
at System.Web.HttpRuntime.CreateNonPublicInstance(Type type, Object[] args)
at System.Web.HttpApplicationFactory.GetSpecialApplicationInstance(IntPtr appContext, HttpContext context)
at System.Web.Hosting.PipelineRuntime.InitializeApplication(IntPtr appContext)

Cannot resolve dependencies for the following module(s)
EPiServer.Find.UI.FindInitializationModule
at EPiServer.Framework.Initialization.InitializationEngine.CreateDependencySortedModules(IEnumerable`1 modules)
at EPiServer.Framework.Initialization.InitializationEngine.Initialize(HostType hostType)
at EPiServer.Framework.Initialization.InitializationModule.Initialize(HostType hostType)
at EPiServer.Framework.Initialization.InitializationModule.FrameworkInitialization(HostType hostType)
at EPiServer.Global..ctor()
at ASP.global_asax..ctor()

If publish to file system locally, it all works ok.

Also tried switching on some log4net logging, as per following post:

https://swapcode.wordpress.com/2015/01/29/episerver-azure-websites-and-simple-logging-with-log4net/

but failing to generate any log files?

Any help greatly appreciated!

regards,

Danny

#123688
Jul 15, 2015 14:09
Vote:
 

Please see my comment in similar EPiServer CMS forum thread.

#123726
Jul 17, 2015 10:29