Error while Save & publishing the page

Vote:
 

HI,

I got the following error when i try to save & publish the page.

Exception Details: EPiServer.Core.PageNotFoundException: Page 1560_760was not found.

below is the stack trace.

[PageNotFoundException: Page 1560_760 was not found]
   EPiServer.DataAccess.PageLoadDB.LoadPageInternal(PageReference pageLink, Int32 languageBranchId, IDataReader reader) +788
   EPiServer.DataAccess.<>c__DisplayClass4.<LoadVersion>b__3() +412
   EPiServer.DataAccess.<>c__DisplayClass1`1.<Execute>b__0() +58
   EPiServer.DataAccess.DatabaseFactory.Execute(Action`1 method) +55
   EPiServer.DataAccess.DataAccessBase.Execute(Action`1 action) +237
   EPiServer.DataAccess.PageLoadDB.LoadVersion(PageReference pageLink, Int32 languageBranchID) +96
   EPiServer.LocalPageProvider.GetLocalPage(PageReference pageLink, ILanguageSelector selector) +50
   EPiServer.Core.PageProviderBase.GetPageInternal(PageReference pageLink, ILanguageSelector selector) +330
   EPiServer.Core.PageProviderBase.GetPage(PageReference pageLink, ILanguageSelector selector) +45
   EPiServer.DataFactory.GetPage(PageReference pageLink, ILanguageSelector selector) +169
   EPiServer.PageBase.GetPage(PageReference pageLink) +100

Anybody has any idea..why i am getting this type of error?this error is not coming so often,coming once in a while.My app is running in Load Balancing server.Thanks in advance

#49603
Mar 24, 2011 11:10
Vote:
 

It's trying to get a page version from the database which doesn't exist. Maybe it was removed by some other front server and the cache synchronization is not correctly set up?

#49605
Mar 24, 2011 11:35
Vote:
 

Hi Magnus,

Thanks for your reply.

But i have a doubt..After changing some text in the page...i clicked save & publish.As for my understanding the new page version will be created now and page will be published.I am getting error this time..how can it be possible to remove the page version?

Is anything like if some one made changes to the page at the sametime this error comes?

 

 

#49613
Mar 24, 2011 13:00
Vote:
 

This should not be a cache issue, since specific versions are always loaded from database. 

I suspect you are experience bug reported as #23607 "Use of @@IDENTITY instead of SCOPE_IDENTITY() in stored procedures"

This bug is fixed in CMS5R2 SP2

#49614
Mar 24, 2011 13:33
Vote:
 

Hi again,

We are using CMS5R2 SP2 only...but still we are getting  the above error occasionally.Please help me on this

#50069
Apr 12, 2011 9:48
Vote:
 

Hi,

I am still getiing this error.Can any body suggest solution for this.Thamks in advance.

#50228
Apr 19, 2011 10:20