Episerver 19.2 and .SVGs

Vote:
 

Hi

We created the following ImageFile:

[ContentType(GUID = "EC690FD2-FA41-4DDF-BE5F-887B735546B9")]
    [MediaDescriptor(ExtensionString = "jpg,jpeg,jpe,ico,gif,bmp,png,svg")]
    public class ImageFile : ImageData
    {
        public virtual string Description { get; set; }
        public virtual string Copyright { get; set; }
    }

in order to allow upload of .svg files to EPiServer.

When I try to insert a .SVG file thourgh EPiServer I recieve the following error:

POST http://[domain]EPiServer/cms/Stores/contentversion/ 500 (Internal Server Error)
dojo.js:15 _317 {message: "Unable to load /EPiServer/cms/Stores/contentversion/ status: 500", response: Object, status: 500, responseText: " ↵ ↵  ↵

Does anyone have any input on how to fix this error?

Best regards

Jesper

#118783
Mar 13, 2015 14:09
Vote:
 

A little bit more additional information. I see the following lines in my episerver error log:

ERROR EPiServer.Framework.Web.AspNetAntiForgery: Cross-site request forgery detected

ERROR EPiServer.Global: 1.2.5 Unhandled exception in ASP.NET
System.InvalidOperationException: This request has probably been tampered with. Close the browser and try again.

The AppData folder is on a network share.

#118784
Edited, Mar 13, 2015 14:13
Ted
Vote:
 
<p>A shot in the dark, but do you have a MIME type setup for SVG in config?</p>
#119445
Mar 27, 2015 17:51
Vote:
 

Hi Ted

Thank you for your reply. I double-checked my MIME-type-settings after your reply, and they were set.

It seems that my issue was solved after we setup folder permissons explicitly for the AppPool-user on the AppData network share.

Best regards

Jesper

#119538
Edited, Mar 30, 2015 7:53