License problem when developing multiple sites locally.

 

I keep running into licensing conflicts when developing locally, what is the recommended way for doing this?

 

thanks,

Jon

#30911 Jun 26, 2009 10:35
  • Member since: 2006
     

    If it is an enterprise site, ask in the comments for an enterprise developer license when you order a new license.

    Thanks,
    Magnus 

    #30951 Jun 26, 2009 13:34
  • Member since: 2004
     
    You probably use the same license for different sites. One suggestion is to order different licenses for every site, or you can stop the sites you are not using in the IIS manager and use the same license.
    #30957 Jun 26, 2009 14:30
  •  
    We have the appropriate licenses for live, development is the issue. Stopping the sites in IIS doesn't fix the conflict, the other site is still detected by Epi.
    #30958 Jun 26, 2009 14:32
  • Member since: 2006
     

    Try an iisreset after you've stopped the other ones. I misunderstood your question at first.

    I like using this XP Pro IIS Admin for switching between sites. You can get it here: http://www.jetstat.com/iisadmin/

    I've never had that problem while using XP Pro IIS Admin.

    Thanks,
    Magnus 

    #30959 Jun 26, 2009 14:43
  •  
    That's actually exactly what I use, xp pro sp3 with iisadmin.net 1.1, still no luck. It must be a config thing
    #30962 Jun 26, 2009 14:59
  • Member since: 2008
     

    Try this:

     http://world.episerver.com/en/FAQ/Items/License-violation-after-removing-a-second-site/

     

    #31002 Jun 30, 2009 9:55